Quins són els requisits mínims per poder descarregar l'aplicació en els diferents dispositius?

Aplicacions d'escriptori:
Windows Vista, Windows 7, 8 i 10, Mac OS X 10.9.5 o superior, Linux Ubuntu 14 o superior (32 bits i 64 bits), Guadalinex v9 32 bits i distribucions basades en Debian 8 o superior (consulta l'arxiu adjunt «Llegeix-me» amb les instruccions d'instal·lació per a Linux), Chrome OS (via Google Web Store, versió mínima 32).
• Navegadors web compatibles amb HTML5:
Internet Explorer 9, 10 i 11 (nota: Internet Explorer 9 és parcialment compatible, per la qual cosa es recomana fer servir navegadors més recents com Microsoft Edge, Chrome o Firefox); Microsoft Edge en les versions més recents; Google Chrome en les versions més recents; Firefox en les versions més recents.
• Aplicació d'Android: Android 4.2 o superior. • Aplicació d'iPad: iOS 10 o superior.