No em permet carregar la pàgina d'Adimat, es queda en blanc o penjada. Com ho puc solucionar?

Et recomanem que afegeixis l'URL https://www.edebe.com/ com a web de confiança a la teva xarxa (pots comentar-ho amb els responsables de les TIC i les TAC del teu centre). Aquesta és l'adreça IP a la qual es connecta l'aplicació perquè, si és possible, pugueu fer una excepció des del centre al filtre de seguretat: 34.76.235.234.